Beşiktaş’ın Abdülkerim Bardakçı planı: Para+Takas

Beşiktaş’ın Abdülkerim Bardakçı planı: Para+Takas
Beşiktaş’ın uzun süredir olduğu Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı planının para+takas olduğu öğrenildi.

 

Beşiktaş’ın yaklaşık 1 yıldır gündeminde olduğu Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor’la dirsek temasına geçtiği iddia edildi. Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın sol ayaklı olması sebebiyle çok istediği 26 yaşındaki savunma oyuncusu için siyah-beyazlı yönetimin yeşil-beyazlılarla dirsek temasına geçtiği ve başarılı stoper için 1 milyon euro+Tyler Boyd düşüncesinde olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın Abdülkerim’e birinci kamp döneminde siyah-beyazlı formayı giydirmek istiyor. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, sezon açılışında Abdülkerim ve Hadziahmetovic’le ilgili bir soru üzerine “Şu ana kadar resmi bir teklif yok” demişti.

Konyaspor yönetiminin yeni sözleşme teklif etmeye hazırlandığı Abdülkerim için 3 milyon eurodan aşağıya inmeyeceği tahmin ediliyor.

Abdülkerim Bardakçı'nın sözleşmesi bu sezon sonu bitecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.