Beşiktaş'ın Antalya kampı sona erdi

Beşiktaş'ın Antalya kampı sona erdi
- Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor ile yaptığı hazırlık maçından sonra İstanbul'a gitti


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına Antalya'da yaptığı kampla hazırlanan Beşiktaş, İstanbul'a gitti.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde gerçekleştirilen kampa 2 Ocak'ta gelen siyah-beyazlı ekip, 6 gün boyunca burada çalıştı. Beşiktaş'ta kamp oldukça hareketli geçerken, yeni transferler Ryan Babel ve Matej Mitrovic, takıma katıldı.

Kamp boyunca günde iki antrenman yapan Beşiktaş, kampı Antalyaspor maçıyla tamamladı. Siyah-beyazlılar, kamp yaptığı otelin sahasında oynanan hazırlık maçını 4-2 kaybetti.

Hazırlık maçından sonra yola çıkan siyah-beyazlı kafile, Antalya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İstanbul'a gitti.

Bu arada, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle kafileyi taşıyan uçağın yaklaşık 2.5 saat rötarla kalktığı ve siyah-beyazlıların 1.5 saat kadar uçakta beklediği öğrenildi.

Beşiktaş, bir günlük iznin ardından 10 Ocak Salı günü yapacağı antrenmanla, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.