Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları
KOCAELİ/SAKARYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş'ın, lig maçlarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi,...

KOCAELİ/SAKARYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş'ın, lig maçlarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi, siyah-beyazlı taraftarlarca Kocaeli ve Sakarya'da coşkuyla kutlandı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazanması üzerine, taraftarlar sağanak yağışa rağmen Cumhuriyet Parkı'nda toplandı. Takımları lehine tezahüratta bulunan Beşiktaşlı taraftarlardan bazıları meşale yakarak kutlamalara katıldı.

Kent merkezinde Alemdar, Hürriyet, Cumhuriyet ve İnönü caddelerinde araç yoğunluğu yaşanan kutlamalarda trafik akışı zaman zaman durma noktasına geldi.

- Sakarya

Taraftarlar, sağanak yağışa rağmen Serdivan ilçesi Bağlar Caddesi'nde toplandı. Taraftarlar, ellerindeki Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla takımları lehine tezahürat yaptı.

Kentte kutlamaların olduğu bölgelerde zaman zaman trafikte aksamalar yaşandı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.