Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları
BALIKESİR/ÇANAKKALE (AA) - Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesi, Balıkesir ve Çanakkale'deki siyah-beyazlı taraftarlarca coşkuyla kutlandı. Beşiktaş'ın...

BALIKESİR/ÇANAKKALE (AA) - Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesi, Balıkesir ve Çanakkale'deki siyah-beyazlı taraftarlarca coşkuyla kutlandı.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine, Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle kent merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Çok sayıda taraftar, Beşiktaş flamaları ve atkılarıyla kutlama yaptı. Ellerindeki meşaleleri yakan ve "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratı yapan taraftarlar, daha sonra yürüyüşe geçti. Çok sayıda aracın konvoy oluşturduğu kutlamalarda, taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri altında yürüdü.

Coşkulu kalabalığa araçlarıyla katılanlar ise kutlamalara korna çalarak destek verdi.

- Çanakkale

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki Beşiktaş taraftarları da takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Maçın bitiş düdüğüyle kent merkezindeki Atatürk Kültür Parkı'nda toplanan çok sayıda siyah-beyazlı taraftarlar, ellerindeki Beşiktaş flamaları ve atkılarla kutlama yaptı.

Ellerindeki meşaleleri yakan ve "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratı yapan taraftarlar, daha sonra yürüyüşe geçti. Çok sayıda aracın konvoy oluşturduğu kutlamalarda, taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri altında kutlamasını tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.