Beşiktaş'ta başkan adayları çoğalıyor

Beşiktaş'ta başkan adayları çoğalıyor
 Editör
Beşiktaş'ta seçimler öncesi başkan adayları bir bir adaylığını açıklıyor.

Beşiktaş seçime giderken başkan adayları belli olmaya başladı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Az önce Serdal Adalı'yla konuştum, "Beşiktaş başkanlığına adayım. Yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Camiamıza hayırlı olsun" dedi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Serdal Adalı, yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde şu an yalnızca Hasan Arat'ın aday olduğunu belirterek, "Beşiktaş tek adayla seçime girmez. Daha önceki dönemlerde olmadığı kadar büyük bir baskı var adaylığım konusunda. Bunu karşılıksız bırakmak zor" demişti.

Bodo/Glimt ile oynanan maç öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Adalı, "Şu an tek aday var, Hasan Arat. Emre Kocadağ'ın aday olacağını düşünmüyorum. 4 senedir burada, transferleri yapan kendisiydi. Futboldan sorumlu asbaşkandı. Futbolda başarısız bir sezon yaşıyoruz, zaten böyle olmasa seçim gündemi olmazdı. Beşiktaş tek adayla seçime girmez. Genel kurulun büyük bir ilgisi ve teveccühü var. Daha önceki dönemlerde olmadığı kadar büyük bir baskı var adaylığım konusunda. Bunu karşılıksız bırakmak zor." diye konuşmuştu.

ADAYLIĞINI RESMİ OLARAK DUYURAN TEK İSİM HASAN ARAT

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi 3 Aralık Pazar günü yapılacak. Mevcut Başkan Ahmet Nur Çebi, Salı günü düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını açıklamıştı.

Asbaşkan Emre Kocadağ'ın aday olmayı düşündüğü iddia edilirken şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Siyah-beyazlılarda şu ana dek adaylığını açıklayan tek isim ise Hasan Arat.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.