Beşiktaş'ta Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Beşiktaş'ta Eskişehirspor maçı hazırlıkları
İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 7 Mart Pazartesi günü Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.BJK Nevzat Demir...

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 7 Mart Pazartesi günü Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların pas, top kontrol, kanat orta ve şut çalışması yaptığı belirtildi. Dar alanda yapılan minik kale maçla devam eden antrenmanın yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdiği ifade edildi.

Antrenmana, tedavisi süren Gökhan Töre'nin katılmadığı, Cenk Tosun'un ise takımla çalıştığı bildirildi.

Öte yandan antrenmanı Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın da izlediği kaydedildi.

Siyah-beyazlılar, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.