Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı hazırlıkları
İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin...


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanın başında teknik direktör Şenol Güneş, saha içinde oyuncularla kısa bir toplantı yaparken, daha sonra çalışmalara geçildi.

Oyuncular, pas ve taktik çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynarken, şut çalışmasıyla antrenman sonlandı.

Siyah-beyazlı ekipte, milli takımlara giden İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Denis Boyko ile Almanya'da operasyon geçiren Gökhan Töre antrenmana katılmadı.

Tedavileri süren oyunculardan kaleci Tolga Zengin, antrenman öncesi sahaya çıkmasına karşın, Şenol Güneş'le konuştuktan sonra salona geçti. Veli Kavlak ise takımdan ayrı koşu yaptı.

İdmana, milli takımlara giden futbolcuların yokluğunda, genç oyuncular Hamza Küçükköylü, Kaan Baysal, Sedat Şahintürk ve Yusuf Oyit de dahil edildi.

Yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek Beşiktaş, saat 17.00'de ise tesislerde Spor Toto 3. Lig takımlarından Beylerbeyi ile bir hazırlık maçı yapacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.