Beşiktaş'ta Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları

Beşiktaş'ta Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları
- İzinli Hutchinson'ın katılmadığı antrenmanın son bölümünde sakatlık geçiren Gökhan Töre, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 16 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve top kapma çalışmasının ardından iki grup halinde minyatür kale maç yaptı. İdmanın son bölümünde bir grup ayak tenisi, diğer grup ise yarı sahada çift kale maç oynadı.

Siyah-beyazlılarda özel işleri sebebiyle izin alan Atiba Hutchinson, antrenmana katılmadı.


- Gökhan Töre sakatlık geçirdi


Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, idmanda sakatlık geçirdi.

Çift kale maç sırasındaki bir pozisyonda Veli Kavlak'la girdiği mücadelede sakatlanan 24 yaşındaki oyuncu, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Gökhan Töre'nin sakatlığıyla ilgili korkulacak bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.


- Güneş'ten İsmail Köybaşı'na tebrik


Teknik direktör Şenol Güneş, antrenmandaki bir pozisyonda başarılı hamlesinden dolayı siyah-beyazlı futbolcu İsmail Köybaşı'nı tebrik etti.

Minyatür kale maç çalışması sırasında gole giden rakibine arkadan yetişerek pozisyonun gol olmasına izin vermeyen İsmail Köybaşı'nı, Güneş alkışlayarak kutladı.

Bu arada Bursaspor maçı öncesi düzenlenen seremonide İstiklal Marşı'nı coşkulu bir şekilde okumasıyla dikkati çeken minik taraftar Ege Tezel de Beşiktaş Kulübünün davetlisi olarak antrenmanı izledi.

Minik taraftar, Şenol Güneş ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Öte yandan siyah-beyazlı ekibin idmanını, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de takip etti.

Beşiktaş, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.