Beşiktaş'tan Ozan Can Kökçü hamlesi

Beşiktaş'tan Ozan Can Kökçü hamlesi
Sergen Yalçın, yönetimindeki Beşiktaş'ın Orkun Kökçü'nün abisi olan Ozan Can Kökçü'yü transfer etmek istediği dile getirildi

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş’tan sürpriz bir hamle geldi. Siyah-beyazlıların takımın kaptanı olan Orkun Kökçü’nün abisi Ozan Can’ı transfer etmek istediği vurgulandı.

SÜRPRİZ HAMLE

Sergen Yalçın, yönetimindeki Beşiktaş ligin ikinci yarısında toparlanabilmenin hesaplarını yapıyor. Kadrosunu güçlendirmek ve takviye yapmak isteyen Beşiktaş’tan beklenmedik bir hamle geldi.

SERGEN YALÇIN’DAN OLUMLU RAPOR

Beşiktaş’ın Hollanda Eredivisie takımlarından Volendam’da forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ozan Can’ı transfer etmek istediği öne sürüldü. Bu transfer içinde Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın olumlu rapor verdiği dile getirildi.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 350 BİN AVRO

Ozan Can, 20 yaşından itibaren Azerbaycan’ın U20, U21 ve A milli takımlarında forma giyme başarısı gösterdi. Türkiye’de daha önce ise Bursaspor ve Giresunspor’da takımlarında forma giydi. 27 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 350 bin avro olarak gösteriliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.