Beşiktaş'tan yeni sezona çılgın çözüm!

Beşiktaş'tan yeni sezona çılgın çözüm!
Siyah-beyazlılar, Vodafone Arena yetişse de, yetişmese de yeni sezona burada girecek.

Öncelikle kapalı ve kale arkalarındaki üç tribünü tamamlayacak olan Beşiktaş, protokol kısmı yetişmese bile perdeyle kapatıp, yeni yıldaki maçlarına yuvasında çıkacak.

 

Beşiktaş'ta aylardır süren, "Vodafone Arena yeni sezona hazır olur mu, olmaz mı?" polemiğine ilginç bir çözüm bulunuyor.

 

Kartal, stat bitse de, bitmese de yeni sezon maçlarını kendi mabedinde oynayacak.

 

Siyah-beyazlı yönetim, bir dahaki sezonun lig maçlarını Vodafone Arena'da oynamak için statın bitmesine gerek olmadığına karar verdi. Buna göre Başkan Fikret Orman, yönetimin bu fikrini onaylarsa, yeni stat protokol tribününün bulunduğu kapalı tribün olmaksızın hizmete açılacak. İki kale arkası ile bir kapalı tribünle yeni sezona 'merhaba' diyecek olan Vodafone Arena'nın diğer kapalı tribünü ise maçlar oynanacağı sırada inşa edilecek. İnşaat halindeki kısım ise perdeyle kapatılacak.

 

Daha önce bu yöntemi deneyen Fenerbahçe'nin bunda başarılı olması nedeniyle bu işe sıcak bakan Başkan Fikret Orman, bu konudaki son kararını en kısa zamanda yönetimle paylaşacak. Kombineleri ise üç tribün ve biten localara göre satacak olan yönetim, diğer kapalı tribünü ise devre arasına kadar bitirmeye çalışacak.

Öte yandan Beşiktaş kapalı tribünün yanı sıra stadın çatısı da inşaatın sonunda monte edilecek. Yönetim yeni sezonda statın inşaatının devam edeceği için Avrupa maçlarını ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.