Best Balıkesir'de Culpepper kadro dışı

Best Balıkesir'de Culpepper kadro dışı
BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Best Balıkesir'de ABD'li oyuncu Randy Culpepper, kadro dışı bırakıldı.Kulüp başkanı Gafur...


BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Best Balıkesir'de ABD'li oyuncu Randy Culpepper, kadro dışı bırakıldı.

Kulüp başkanı Gafur Çoymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 yaşındaki basketbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanındaki kötü ve isteksiz performansı nedeniyle kadro dışı bırakıldığını söyledi.

ABD'li oyuncunun bir süre önce takımdan ayrılmak istediğini hatırlatan Çoymak, "Teknik heyetin kararıyla kadro dışı kaldı. Bir an önce kafasını toparlayıp takıma uyum sağlamasını istiyoruz." dedi.

Ligde bu sezon 11 maçta 14,7 sayı, 1,5 ribaunt, 2,7 asist ortalamalarıyla mücadele eden Culpepper, Best Balıkesir'den önce Beşiktaş Sompo Japan'da da forma giymişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.