Beyaz Grup alev alev

Beyaz Grup alev alev
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta son 7 haftaya girilirken nefesler de tutuldu. Zirve yarışının da kümede kalma mücadelesinin de çoklu katılımla devam ettiği ligde her hafta taşlar yerinden oynuyor.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta son 7 haftaya girilirken nefesler de tutuldu. Zirve yarışının da kümede kalma mücadelesinin de çoklu katılımla devam ettiği ligde her hafta taşlar yerinden oynuyor. Pendikspor bu hafta uzun süre yenik oynamasına rağmen 1 puanı kurtarıp zirvedeki yerini korurken, Fethiye deplasmanından galibiyetle dönen Yeni Malatyaspor ikinci sıradaki yerini korudu. Uzun süre zirvede yer almasına rağmen son 9 haftada sadece 1 kez kazanabilen Ümraniye ise haftayı puansız kapatıp zirvenin 5 puan gerisine düştü. Alt sıralarda da tansiyon giderek yükselirken deplasmanda Ofspor’a 3-0 yenilen T. Linyitspor  umutlarını tamamen tüketti ve lige veda eden ilk takım oldu.

ANADOLU’NUN 6 FİNALİ VAR

Ligde kalma mücadelesi veren ekipler arasındaki temsilcimiz Anadolu Selçukspor bu hafta deplasmanda Keçiörengücü’nü etkili bir oyunla 3-1 mağlup ederken, 7 haftalık galibiyet özlemini de noktaladı. 6 maçı kalan temsilcimiz bu maçlarda alacağı sonuçlarla ligdeki kaderini tayin edecek. Ligdeki varlığını korumak amacındaki yeşil-beyazlıların kalan maçları ağırlıklı olarak yarıştaki doğrudan rakiplerle oynanacak. Sırasıyla Ofspor, T. Linyitspor (D), Tokatspor, Kartalspor (D), Turgutluspor ve 1461 Trabzonspor (D) maçlarına çıkacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz 10-12 puan daha toplamak amacında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.