Beyhekim güçlenmeye devam ediyor

Beyhekim güçlenmeye devam ediyor
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni açılan yoğun bakım servisleri ile güçleniyor. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç yerinde ziyaret edip incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde yeni yapılarak hizmete açılan 16 yatak kapasiteli üçüncü basamak erişkin yoğun bakım servisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

1-1.jpg

Tam kapasite ile hizmet sunan yoğun bakım servisinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanları ile fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Koç, “Yaşadığımız pandemi süreci, yoğun bakım yatak kapasitesinin önemini bir kez daha gösterdi. Yeni açılan yoğun bakım servisimiz hem hastalarımız açısından hem de bizlerin nitelikli sağlık hizmeti sunabilmesi açısından son derece önem taşıyor. 6’sı izole olmak üzere toplam 16 yatak kapasiteli servisimiz, özellikle şehrimizde yoğun bakım ihtiyacının arttığı dönemlerde çözüme önemli oranda katkı sağlayacaktır” dedi. Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Sami Aytekin’den de servisin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alan Prof. Dr. Koç, erişkin yoğun bakım servisinin hayırlı olmasını diledi.

Hizmete açılan ve açılması planlanan erişkin ve yeni doğan yoğun bakım servisleri ile birlikte Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin toplam 91 yoğun bakım yatak kapasitesine ulaşacağını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Hastanemizdeki yoğun bakım yatak sayısını artırma adına çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 3.basamak 14 yataklı yeni doğan yoğun bakım servisi ile 10 yataklı 2.basamak yeni doğan yoğun bakım servislerimizi de çok kısa bir süre içerisinde hizmete açarak bu konuda da şehrimiz adına önemli bir mesafe kat edeceğiz” dedi.

Hizmete açılan ve tadilat işlemleri devam eden yoğun bakım servisleri incelemelerinin ardından Prof. Dr. Koç, hastane Başhekim Vekili Dr. Zeki Ayyıldız ile birlikte hastanede görev yapan genel cerrahi uzmanları ile de yapılan toplantıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretleri sırasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı ve Personel Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Hakan Çetinkaya’da hazır bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.