Beykoz'daki silahlı saldırı

Beykoz'daki silahlı saldırı
İki kardeşten birinin öldürülmesi, diğerinin yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Beykoz'daki silahlı saldırıda, iki kardeşten Ercan Karakaya'nın öldürülmesi, Deniz Karakaya'nın yaralanması olayına karıştığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliklerini tespit ettikleri Serkan A, Serdar A. ve Erdal Ö'yü İzmit'te gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen zanlıların işlemleri sürüyor.

Paşabahçe Mahallesi Karagözsırtı Caddesi'nde dün gece saatlerinde Ercan ve Deniz Karakaya kardeşlere, 3 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda Ercan Karakaya (34) hayatını kaybetmiş, Deniz Karakaya ise yaralanmıştı.

Olayın ardından bölgeye giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, olay yerinden kaçan 3 şüphelinin bir iş adamının şoförlüğünü ve korumalığını yaptığı ileri sürülen Serkan A, Serdar A. ve Erdal Ö. olduğunu belirlemişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.