Beyoğlu'nda izinsiz gösteri

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri
İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda, "DHKP/C terör örgütü Türkiye merkezi" olarak ifade edilen Gençlik Federasyonu'na yönelik operasyonu bahane ederek izinsiz gösteri...

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda, "DHKP/C terör örgütü Türkiye merkezi" olarak ifade edilen Gençlik Federasyonu'na yönelik operasyonu bahane ederek izinsiz gösteri yapan gruba güvenlik güçleri müdahale etti.

Piyalepaşa Caddesi'nde yaklaşık 20 kişilik grup, bu sabah gerçekleştirilen operasyonu protesto etmek için toplandı.

Polis ekipleri, izinsiz gösteri düzenlemek isteyen grubu, dağılmaları konusunda uyardı. Güvenlik güçleri, uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale etti. Bu sırada gruptan bir kişi, polis araçlarına ateş açarak kaçtı. Özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda, şüpheli saklandığı binada yakalandı.

Terör örgütü DHKP/C mensubu olduğu iddia edilen şüpheli İbrahim Y'nin, 17 Şubat'ta, Sarıyer'de terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin davanın görüldüğü Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde düzenlenen oturma eylemi sırasında gözaltına alındığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.