Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu'nda yangın
Emek Sineması'nın bulunduğu sokaktaki binanın çatı katında çıkan yangın söndürüldü

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İstiklal Caddesi üzerinde, Emek Sineması'nın da bulunduğu sokaktaki bir binanın çatı katında yangın çıktı. İşçilerin kaldığı odaların üzerinde izolasyon çalışması yapıldığı sırada çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Ekipler gelmeden önce işçiler, yangının Emek Sineması'na sıçramaması için yoğun çaba harcadı.

Yaklaşık 20 dakikalık müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

- Grand Pera'dan açıklama

Sinemanın yer aldığı Yeşilçam Sokağı'taki tarihi Cercle d'Orient binasını da içine alan Grand Pera'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Beyoğlu'nda yangın çıkan binanın, tarihi Cercle d'Orient binası ve Emek Sineması'nı da içine alan Grand Pera ile bir ilgisi yoktur. Yangın, Yeşilçam Sokak'taki bir binanın çatısında çıkmıştır. Cercle d'Orient binası ve Emek Sineması'nda herhangi bir hasar söz konusu değildir. Gösterilen ilgi, geçmiş olsun telefonları, yardıma koşan dostlar ve her şeyden önemlisi binalarına sahip çıkan çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" denildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.