Beyoğlu'ndaki terör saldırısı

Beyoğlu'ndaki terör saldırısı
CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, yaralıları ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, Beyoğlu'ndaki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti.

Şişli Hamidiye Eftal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Şafak Pavey ve Gürsel Tekin, burada yaralıları ziyaret etti.

Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şafak Pavey, hastanede halen 8 yaralının bulunduğunu söyledi.

Dış politikada hatalar yapıldığını öne süren Pavey, "Bunda hiçbir payı olmayan, bu politikaları desteklemeyen masum insanlarımız bedelini ödüyor. En acıklısı da bu" dedi.

Toplumun daha fazla gerginliği çekemeyeceğini ifade eden Pavey, "Bir korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılıyorsa buna da hayır diyoruz. Bunu hep birlikte birlik beraberlik içinde yenebiliriz. Önemli olan o paylaşımı, birlik ve beraberlik duygusunu yaratabilmektir" diye konuştu.

Gürsel Tekin ise gerek iç gerek dış politikalarda yanlışların saatlerce sayılabileceğini öne sürerek, "Şimdi onu söyleyecek durumda değiliz. En azından bundan sonra parlamentoda bütün siyasi partilerin başta biz olmak üzere yapılması gereken ne varsa, her şeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Tekin, toplumun sorunların üstesinden gelebileceğine dair inancının tam olduğunu kaydederek, "Siyaset olarak, parlamento olarak yapmamız gereken çok önemli işler var, buna CHP olarak hazır olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.