Beyoğlu'ndaki terör saldırısına tepkiler

Beyoğlu'ndaki terör saldırısına tepkiler
Eskişehir Valisi Tuna: "Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısına ilişkin, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır" ifadelerini kullandı.

Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, terörün huzur, barış ve kardeşliği bozmasına, geleceğe olan inancı sarsmasına Türk milletinin izin vermeyeceğini bildirdi.

İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifa dileyen Tuna, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlama, hain emelleri uğruna masum insanların canına kast eden terör örgütlerinin, çirkin yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Milletçe birbirimize sarılarak terörün üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.