Beyoğlu'nda kadına laf attı ortalık karıştı (TIKLA&İZLE)

Beyoğlu'nda kadına laf attı ortalık karıştı (TIKLA&İZLE)
Beyoğlu'nda aracıyla yol kenarında bekleyen bir kadının yanına yaklaşan bir şahıs, iddiaya göre laf atınca ortalık karıştı.

Beyoğlu'nda aracıyla kaldırımda bekleyen bir kadının yanına yaklaşan bir kişi, iddiaya göre laf atınca ortalık karıştı. Kavgada küfürler savuran genç kadını etraftaki vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi. Olay sırasında aracıyla olay yerinden uzaklaşmaya çalışan şahıs, farklı bir araçla da çarpışarak kazaya sebep verdi.

YAŞANANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde geçtiğimiz zamanlarda meydana gelen olayda, iddiaya göre bir kadın yol kenarında beklediği sırada yanına lüks bir araç durdu. Otomobilin içindeki şahsın laf atması üzerine genç kadın ile şahıs arasında kavga çıktı.

iha-20240221aw146260-2-t.jpg

KADIN SİNİRDEN DELİYE DÖNDÜ

Kavgayı gören etraftaki vatandaşlar ve esnaf ikiliyi ayırmak için büyük mücadele etti. Bir vatandaş, polis çağrılmasını isteyen genç kadını sakinleştirmek için dakikalarca uğraştı. O sırada aracıyla olay yerinden kaçmak isteyen şahıs, kalkış yaptığı sırada farklı bir araçla çarpışınca kaçamadı. Yaşanan ilginç anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı anlaşıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.