Beypazar'nda salgın sonrası ilk cuma namazı kılındı

Beypazar'nda salgın sonrası ilk cuma namazı kılındı
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu ibadete ara verilmesinin ardından ilk cuma namazı, belirlenen...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu ibadete ara verilmesinin ardından ilk cuma namazı, belirlenen yerlerde kılındı.

İlçede daha önce yapılan duyuruları dikkate alarak evlerinden abdestlerini alan vatandaşlar, cuma namazının kılınacağı Fatih Camisi avlusuna geldi.

Polis ekipleri vatandaşları sosyal mesafe ve maske takma konusunda uyarıda bulundu. Cuma namazı öncesinde ise avluda kurban kesildi. Kurban kesimine ilçe Kaymakamı Temel Ayca, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve vatandaşlar katıldı.

Cuma hutbesini okuyan İlçe müftüsü Mehmet Karakoyun, 8 hafta sonra cuma namazını kıldıracağı için sevinçli olduğunu belirterek, "Allah'a ne kadar hamd etsek azdır. Allah'ım bizleri ve ülkemizi kısa süre içinde bu Korana belasından kurtar. Ülkemizden bu musibeti def et." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.