Beyşehir Belediyesi Futbol Okulu açıldı

Beyşehir Belediyesi Futbol Okulu açıldı
Beyşehir Belediyesi Futbol Okulu, sportif eğitim faaliyetlerine başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi Futbol Okulu, sportif eğitim faaliyetlerine başladı.

Beyşehir Gençlik Merkezi bünyesindeki sentetik sahada açılan futbol okulundaki çalışmalara katılan Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, okulda eğitim alan öğrenciler ve velileriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşayan tüm ailelerin ortak şikayetinin, çocuklarını televizyon, cep telefonu ve internetten alıkoyamadığı yönünde olduğunu belirtti.

Çocukların derslerini yaparken sportif aktivitelerden uzak kalmaması gerektiğini ifade eden Başkan Özaltun, şöyle konuştu:

"Çocukların beyninin, zihinlerinin düzgün ve sağlıklı çalışması adına bu tür sosyal aktiviteler de önemli. Futbol okulu açmamızın amacı, hem bu konuda ortak şikayeti olan anne ve babaların bu sorununu çözebilmek hem de çocuklarımızı spor alanlarına çekerek, belli branşlarda altyapı oluşturmak. Açtığımız futbol okulu ile amatör liglerde mücadele eden Beyşehir Belediyespor'a altyapıdan futbolcular yetiştirirken, diğer profesyonel liglerde mücadele eden takımlara bu okuldan futbolcular göndermeyi de arzu ediyoruz."

Özultun, ailelerden, 7-19 yaş arasındaki erkek çocuklarını okula kayıt ettirmesi isteğinde bulundu.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.