Beyşehir Belediyesi’nden yeniden yapılandırma fırsatı

Beyşehir Belediyesi’nden yeniden yapılandırma fırsatı
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından kira hariç tüm alacakların yeniden yapılandırılması için işlemlere başlanıldığı bildirildi. 

Beyşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 27 Mayıs 2017 tarih ve 30078 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7070 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 2. maddesi uyarınca kanun kapsamına giren kira dışındaki tüm alacakların yeniden yapılandırılması işlemlerinin başladığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, “Vatandaşlarımız son ödeme tarihi 31 Mart 2017 tarihi ve öncesine rastlayan borçlarını, 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvurmaları halinde, taksitlendirebilecektir. Kanunda belirtilen ve istenilen taksit sayısına göre değişiklik gösteren Yİ-ÜFE oranıyla çarpılmak suretiyle belirlenecek olan miktar, alacağın anaparasına eklenecek ve ödenecek taksit tutarı belirlenecektir. 6111, 6552 ve 6736 sayılı Kanunlara istinaden yapılandırmaya başvuran vatandaşlarımız, bu yapılandırmadan faydalanamayacaktır. Vatandaşlarımızın, sıkışıklığa meydan verilmemesi amacıyla, ilgili birimlerimize son başvuru tarihini beklemeden kimlik belgeleri ile başvurmaları önemle rica olunur” ifadelerine verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.