Beyşehir Belediyespor sezona galibiyetle başladı

Beyşehir Belediyespor sezona galibiyetle başladı
Konya 1.Amatör Küme’de 2021-2022 futbol sezonu Beyşehir Belediyespor’un galibiyeti ile başladı

Konya 1.Amatör Küme’de 2021-2022 futbol sezonu Beyşehir Belediyespor’un galibiyeti ile başladı. A Grubu’nda mücadele veren Beyşehir Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasında evinde konuk ettiği Seydişehir Gücü’nü 2-0’lık skorla mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Ayrıca uzun yıllar Beyşehir Belediyespor’u çalıştıran Kandemir Canpolat’ı unutmayan sporcular, 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu'na Canpolat’ın fotoğrafının da yer aldığı, “Kandemir hocamızı saygı ve rahmetle anıyoruz” yazılı pankartla açtılar. Karşılaşmada büyük mücadele veren mavi-beyazlıların iki golünün sahibi olan Oğuzhan Tülek ilk yarı penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Tülek’in daha sonraki dakikalarda attığı bir diğer gol ile farkı 2’ye çıkardı. Müsabaka Beyşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

beysehir-belediyespor-lige-galibiyetle-basladi-6.jpg

ÜZÜMLÜSPOR DA HÜYÜK'TE GALİBİYETLE DÖNDÜ

Bu arada, A Grubu’nda mücadele veren Beyşehir’in bir başka temsilcisi Üzümlüspor’da sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Hüyük Belediyesi Gençlikspor’u 6-2’lik skorla mağlup etti.

beysehir-belediyespor-lige-galibiyetle-basladi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.