Beyşehir Belediyespor şampiyon

Beyşehir Belediyespor şampiyon
Beyşehir Belediyespor ,1. Amatör Küme'de şampiyon olarak 'Süper Grup'a yükseldi.

Beyşehir Belediyespor,1. Amatör Küme'de şampiyonluğa ulaşan ilk ekip oldu.

Beyşehir Belediyespor, Konya Amatör Futbol Ligi 2022-2023 Sezonu 100. Yıl 1. Amatör Küme A Grubu'nda sahasında Gerezspor’u 2-0 yenerek şampiyon oldu. Beyşehir ekibi gelecek sezon 'Süper Amatör Küme’de mücadele edecek.

BAYINDIR'DAN TEBRİK

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır takımı tebrik etti. Bayındır, “Sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Beyşehir Belediyespor’umuzu kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen; futbolcularımıza, teknik heyete, yönetime, gerek iç sahada gerekse dış sahada takımımızı yalnız bırakmayan İçerişehir Tayfa nezdinde tüm taraftarlarımıza, takıma maddi destek sağlayan sponsorlara, dualarıyla manevi desteklerini gördüğümüz tüm Beyşehir Halkımıza yürekten tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu sonuçlarla Süper Grupta; Beyşehir Belediyesporumuz, Beyşehir Üzümlüsporumuz ve Huğlusporumuz birlikte mücadele edeceklerdir. Şehrimizin 3 takımına da başarılar diliyor, el birlik nice zaferlere diyorum.” dedi.

1. AMATÖR KÜME'DE HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

Konya Amatör Futbol Ligi 2022-2023 Sezonu 100. Yıl 1. Amatör Kümede oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

whatsapp-image-2023-03-19-at-19-08-49.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.