Beyşehir Belediyespor’da galibiyet sevinci

Beyşehir Belediyespor’da galibiyet sevinci
Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren Beyşehir Belediyespor ve Huğluspor haftayı galibiyetle kapatt

 

 

Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren Beyşehir Belediyespor ve Huğluspor haftayı galibiyetle kapattı. Beyşehir Belediyespor, 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda misafir ettiği Taşkentspor’u  6-0 mağlup etti. İlk devreyi 3-0 önde kapatan mavi-beyazlılar, ikinci yarıda peş peşe attığı gollerle farkı 6’ya çıkardı. Karşılaşma Beyşehir lehine 6-0 sonuçlanırken, golleri Alper (2), Oğuzhan (1), Berkay (1) ve Metehan’dan (2) geldi. Müsabaka her iki tarafta da centilmenlik çerçevesinde bitti.

BAYINDIR’DAN KUTLAMA

Beyşehir Belediye ve Futbol Kulübü Başkanı Adil Bayındır, haftayı galibiyette kapatan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın oyuncu, antrenör ve yöneticilerini elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Beyşehir Belediyespor hanesine yazdırdığı 3 puanla, puanını 24’e yükseltti ve puan cetvelinde 4’üncü sıraya yükseldi. Beyşehir’in temsilcilerinden Huğluspor da haftayı galibiyetle kapatan taraf oldu. Yunakspor’un ligden çekilmesiyle hükmen galip olan Huğluspor puanını 32’e yükselterek zirvenin sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.