Beyşehir Kaymakamı Özdemir, muhtarlarla bir araya geldi

Beyşehir Kaymakamı Özdemir, muhtarlarla bir araya geldi
Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Özdemir, Kovid-19 salgını ile mücadelede kapsamında alınan tedbirlere uymayanları mahalle muhtarlarının ihbar etmekle mükellef olduğunu söyledi.

Kovid-19’la mücadelede muhtarlarla sürecin yürütüldüğüne dikkati çeken Özdemir, "Sizin bu Kovid-19'la mücadelede yaptıklarınız ortada. Son derece başarılı çalışmalar yürüttünüz, yürütüyorsunuz. Ama gelinen noktada yine salgına mücadelede işlerin hala düzelmediği görülüyor." dedi.

Beyşehir Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kendir de, salgınla mücadelede ilçedeki son dönem verilerini paylaştı.

Son bir ay içerisinde vaka sayılarının çok fazla artmasına paralel olarak sağlık çalışanlarının iş yükünün yoğunlaştığına dikkati çeken Kendir, vaka sayısının 500'e dayandığını belirterek, "Bizim en büyük sıkıntımız, pozitif çıkan vakaların temaslı olduklarını saklaması. Bu temaslılar da pozitif çıkıyor ve karantinaya alınmadığı takdirde hastalığı yaymaya devam ediyor. Bu konuda, köylerimizde muhtarlarımız ikametlerde kimlerin yaşadığını, kimlerle görüştüklerini daha iyi biliyor. Ekiplerimize muhtarlarımızın bu hususlarda daha çok yardımcı olmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, İlçe Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, bazı kurumların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.