Beyşehir'de açılan "girişimcilik kursu"

Beyşehir'de açılan "girişimcilik kursu"
Beyşehir 150 kişinin girişimcilik eğitimi alacağı KOSGEB destekli girişimcilik kurslarından ilki sona erdi

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile açılan KOSGEB destekli girişimcilik kurslarından ilki sona erdi.

Beyşehir'de açılan girişimcilik kursunun sonunda Belediye Meclisi üyelerini ziyaret eden kursiyerler, Belediye Başkanı Murat Özaltun’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, kursiyerlere, belediyenin İŞKUR işbirliği ile KOSGEB destekli girişimcilik eğitimine bundan sonra da destek vermeye ve ilçedeki istihdama katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Beyşehir’de bu kapsamda yaklaşık 150 kişinin girişimcilik eğitimlerinden istifade edeceğini anlatan Özaltun, “Bunun yaklaşık 100’ünü Beyşehir merkezde ve geriye kalan 50’sini de Üzümlü ve Huğlu mahallelerimizde istihdam etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Kendisine çiçek veren kursiyerlere ayrıca teşekkür eden Başkan Altun, "Ortada bir başarı varsa bu başarı da herkesin payı var" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.