Beyşehir’de unlu mamül işletmelerine denetim

Beyşehir’de unlu mamül işletmelerine  denetim
Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren ekmek ve unlu mamullerin imalatını yapan işletmelere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren ekmek ve unlu mamullerin imalatını yapan işletmelere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

DENETİM

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren ekmek ve unlu mamullerin imalatını yapan işletmelerde kontrollerde bulundu. Yürütülen yürütülen denetim faaliyetlerine ilişkin yapılan açıklamada, denetimlerde işletmelerin hijyen koşulları, ürün ve malzemelerin saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğunun kontrol edildiği belirtildi. Açıklamada, "Gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla denetimlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir. Vatandaşlarımız gerek toplu tüketim yerlerinde, gerek alışveriş yaptığı noktalarda karşılaştıkları herhangi bir problemle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığımıza ait 174 ALO GIDA hattını arayabilirler" denildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.