Beyşehir'de "madde bağımlılığı bilincinin sağlanması" konferansı

Beyşehir'de "madde bağımlılığı bilincinin sağlanması" konferansı
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, "madde bağımlılığı bilincinin sağlanması" konferansı düzenlendi. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, "madde bağımlılığı bilincinin sağlanması" konferansı düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Konaklama Bölümü'ndeki öğrenciler ve Beyşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda ortaklaşa düzenlediği toplantıda, son yıllarda öğrenciler arasında giderek yaygınlaşan madde bağımlılığı konusu ele alındı.

SÜ Öğretim Üyesi Psikolojik Danışman Doç. Dr. Mustafa Uslu, çocukların 12 yaşından itibaren kendi penceresini oluşturup, kendi fikrini ortaya koymaya başladığını söyledi.

Uslu, madde bağımlılığı konusunda bu yaşların önemine dikkati çekti.

Beyşehir Mesleki ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Başak Demirel de zararlı alışkanlıkların zamanla kişileri bağımlılığa kadar sürükleyebildiğini, gençlerin maddeden uzak durması gerektiğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.