Beyşehir'de "Namazla Diriliş" konferansı

Beyşehir'de "Namazla Diriliş" konferansı
KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde "Namazla Diriliş" konulu konferans düzenlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Ekip 42” projesi...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde "Namazla Diriliş" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Ekip 42” projesi çerçevesinde Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen "Namazla Diriliş" konferansına konuşmacı olarak ilahiyatçı yazar Ahmet Bulut katıldı.

Öğrenci ve velilerinin de ilgi gösterdiği konferansın açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Karadağ Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ekip 42 projesi hakkında bilgi verdi.

İlahiyatçı yazar Bulut ise namaz konusundaki sunumunda,"Maalesef sıkıntılarımız büyük, ama iman varsa, imkân vardır diyoruz. Allah ile aramız açılmış, yani imanımızda problem var. Allah gündemimizin kaçıncı sırasında? Bizim gündemimizi Allah mı, yoksa nefsimiz mi belirliyor? Allah'a ne kadar değer verdiğimizin en somut ifadesi namazdadır. Bugün namaza gitmemek için kendimizce çok önemli mazeretler üretiyoruz. Yarın Rabbimize kavuştuğumuzda bunların hangisi kabul edilir dersiniz? Gençlerimizin ciddi manada Allah'la arası açılmış" dedi.

Bulut konferansın sonunda kitaplarını imzaladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.