Beyşehir'de Sahil Şeridi Temizliği

Beyşehir'de Sahil Şeridi Temizliği
Beyşehir ilçesinde, daha temiz bir şehir için sahil şeridinde temizlik yapıldı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı...

Beyşehir ilçesinde, daha temiz bir şehir için sahil şeridinde temizlik yapıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir ilçe merkezini daha yaşanabilir ve temiz, nezih bir kent haline getirebilmek adına başlatılan çalışmaların durmadan devam ettiğini kaydetti.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerin Beyşehir Gölü sahil şeridinde yaklaşan kış mevsimi öncesinde büyük bir özenle temizlik faaliyeti yürüttüğünü vurgulayan Özaltun, özellikle Taşköprü ve Eşrefoğlu Köprüsü’nün her iki yanındaki kıyı şeridinde mesainin yoğunlaştığını belirtti.

Sahil şeridine gelişigüzel atılan çöp ve katı atık maddelerin ekipler tarafından toplandığını, kıyıdaki su yüzeyinde de benzer çalışmaların balıkçı teknelerinin de desteğiyle yürütüldüğünü ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı TYP bünyesinde mesai yapan, büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan ekiplerimizi şehrimizin her yanında, ilçemizin en ücra noktasındaki yerleşim merkezinde park ve bahçelerde, değişik alanlarda faaliyet gösterirken görebilirsiniz. Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma adına gün boyu çalışan ve hizmet üreten görevlilerimizin bu çaba ve gayretine vatandaşlarımızdan da hassasiyet ve duyarlılık göstermelerini bekliyoruz. Özellikle Beyşehir Gölü kıyılarımız başta olmak üzere kamusal alanlarda ve parklarımızda çevreye gelişigüzel çöp ve atıkların atılmaması en büyük dilek ve beklentimizdir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.