Beyşehir'de sonhabar yürüyüşü

Beyşehir'de sonhabar yürüyüşü
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, doğaseverler Yaka Manastır Tabiat Alanı’na sonbahar yürüyüşü etkinliği düzenledi.

 
Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Grubu tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Beyşehirli doğaseverlerin yanı sıra Konya’dan gelen yürüyüş topluluğu üyeleri de iştirak etti. Beyşehir ilçe merkezinde başlayan yürüyüş Şamlar Mahallesi yolu güzergahından ulaşılan Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda son buldu. Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, 12 kilometrelik parkurda gerçekleşen yürüyüşe Konya’dan gelen doğaseverlerin yanı sıra yürüyüş molası sırasında kendilerine tesadüf eden Beyşehir motokrosçularının da motosikletleriyle sonradan dahil olarak eşlik ettiğini söyledi.
Büyükkafalı, yürüyüş esnasında geçtikleri güzergahta sonbahar mevsiminin doğal ve güzel renklerine tanıklık, bol bol temiz orman havası teneffüs ettiklerini belirterek, “Çok etkileyici ve büyüleyici bir yürüyüş etkinliği oldu. Bol bol da yürürken doğadan fotoğraflar çekmeye çalıştık. Şarkılar eşliğinde devam eden yürüyüşümüzün sonlandığı Yaka Manastır’da yemeğimizi yerken, Konya’dan gelen misafirlerimizi yine çalan gitar eşliğinde seslendirdiğimiz şarkılarla uğurlamış olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.