Beyşehir’de takdir toplayan hizmet 

Beyşehir Belediyesi, evde bakım hizmetleri ile kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor

Beyşehir Belediyesi, evde bakım hizmetleri ile kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor. 
Hayata geçirilen proje kapsamında kurulan evde bakım hizmetleri biriminde görev yapan personel tarafından evlerinde ziyaret edilen ekonomik yoksunluk içindeki yaşlı, engelli, hasta veya yatalak durumdaki bakıma muhtaç, ev işi yapacak durumda olmayan vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuluyor. Beyşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti birimi çalışanları tarafından ziyaret edilen evler temizleniyor, ikamette yaşayanlara kişisel bakım da dahil talep edilen birçok hizmet veriliyor.
Evde bakım birimi personeli, yemeklerini de yaptığı yaşlı ve kimsesiz vatandaşların kış öncesi odun kesimi, soba borularının temizliği, çamaşır ve bulaşık yıkama işleri, evlerinin önünde kar temizliği yapılması, el ve ayak tırnak kesimi gibi kişisel hijyen ve bakımların yapılması, alışverişlerinin yapılması, kapı gıcırtısının giderilmesinden tutun da evde varsa sıhhi tesisat sorununun çözülmesine varıncaya kadar onlarca hizmet yerine getiriliyor. Ayrıca vatandaşlara sağlık yönünden rahatsızlandıklarında ilgili sağlık kurumlarına nakli gibi pek çok hizmet de beraberinde veriliyor. Bu hizmetler verilirken karşılığında herhangi bir ücret talep edilmiyor.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar