Beyşehir'de Üretim Ve Orman Bakımı Tatbikatı

Beyşehir'de Üretim Ve Orman Bakımı Tatbikatı
Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Kurucuova Şefliği İslibucak Ormanları'nda, üretim ve orman bakımı tatbikatı gerçekleştirildi.Beyşehir Orman İşletme Müdürü...

Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Kurucuova Şefliği İslibucak Ormanları'nda, üretim ve orman bakımı tatbikatı gerçekleştirildi.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, tatbikat öncesi yaptığı konuşmada, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununun yürürlüğe girmesiyle Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü tarafından bu yıl içerisinde tüm orman memur ve işçilerine 12 saat süreli iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildiğini belirtti.

Konya Orman Bölge Müdürü Karacabey ise bu tür eğitimlerle kayıpların en aza düşürülmesi, ormana en iyi bakımların yapılması ve iş güvenliği eğitimlerinin en iyi şekilde verilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen tatbikatta, damga esnasında nelere dikkat edileceği hususları katılımcılara uygulamalı olarak anlatıldı.

Ağacın iş güvenliği kurallarına uygun olarak nasıl kesilmesi gerektiği, nelere dikkat edileceği konularında da bilgiler verilirken, ardından kesilen ağaçlarda uygulamalı olarak boylama standardizasyon işler ayrıntıları ile katılımcılara anlatıldı.

Programa, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, şube müdürleri, orman mühendisleri ve muhafaza memurları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.