Beyşehir'in sevilen başkanı aday olduğunu açıkladı

Beyşehir'in sevilen başkanı aday olduğunu açıkladı
 Muhabir
Beyşehir'e 1989'dan 2002'ye gelinceye kadar belediye başkanı olarak hizmet verdikten sonra 2019 yılında bağımız aday olduğu ilçede yeniden başkan seçilen Adil Bayındır, yeni dönemde de Beyşehir'e hizmet etmek istediğini belirtti.


2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimleri öncesinde Beyşehir halkının yoğun talepleri üzerine aday olan, bağımsız olarak belediye başkanı seçilen Adil Bayındır, yeni dönemde de belediye başkanı olarak hizmet vermek istediğini dile getirdi.
Aday olduğunu ilan eden Başkan Adil Bayındır, "Bu kez adaylığım bağımsız olmayacak. Attığımız sağlam temeller üzerine yükselecek Beyşehir yatırımları için mensubiyetim olacak. Ancak hangi parti olur ona daha sonra bakacağız" dedi

Geride kalan 4.5 yılda kimseyle kavga etmeden, gönüllere dokunarak hizmet etme gayretinde olduğunu söyleyen Başkan Adil Bayındır, "Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, kapısını çaldığım zaman beni hiç geri çevirmeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum'a, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'a, Konya milletvekili Tahir Akyürek'e ve Gülay Samancı'ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-10-22-at-12-42-30-1.jpeg

İlçeye hizmet veren İşadamı Ali Akkanat'ı da unutmayan Başkan Adil Bayındır, Huğlu ve Üzümlü için de ayrı bir parantez açtı. Huğlu ve Üzümlü'nün Beyşehir'in parlayan yıldızları olduğuna ifade eden Başkan Adil Bayındır, bu bölgenin ihtisas bölgesi ilan edilmesi ile birlikte üretim kapasitesini de artıracağını söyledi.

Belediyenin yaptığı çalışmalara ilişkin de bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni dönemde yapacakları yatırımlara ilişkin de fikirler verdi.

whatsapp-image-2023-10-22-at-12-42-28.jpeg

whatsapp-image-2023-10-22-at-12-42-30.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.