Beysu Konyaspor, 100. Yıl Turnuvasında şampiyonluk maçına çıkacak

Beysu Konyaspor, 100. Yıl Turnuvasında şampiyonluk maçına çıkacak
Rıfat Ege adına düzenlenen100. Yıl Konyaspor Turnuvası’nda ilk maçı kazanan Konyaspor, yarın Ted Kolejlilerle turnuva şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek

Beysu Konyaspor, Rıfat Ege 100. Yıl Konyaspor Turnuvası’nın ilk maçında Antalya GSK’yi 77-71 mağlup etti. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk çeyreğini 24-19 önde kapattı. 2. çeyrek konuk ekip Konyaspor’u yakaladı ve takımlar soyunma odasına 40-40 beraberlikle gitti. Üçüncü çeyrekte tekrar üstünlüğü eline alan Konyaspor son çeyreğine 61-54 önde girdiği mücadeleden, 6 sayı farkla, 77-71 galip ayrıldı.

Karşılaşmada Konyaspor’da Can Özcan 15, Hazer Avcı 14,  Matt Morgan da 11 sayıyla öne çıkan isimler olurken konuk ekipte, maçın en skorer oyuncusu olan, Canberk Cevit’in 18 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

beysu-konyaspor-5.jpg

beysu-konyaspor-4.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN YALNIZ BIRAKMADI

Karşılaşmayı Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Genel Sayman Mehmet Akcan, yönetim kurulu üyeleri; Sami Pirinç, Hakkı Polat, Targun Polat ile Kerem Öten takımı yalnız bırakmadı. Başkan Özgökçen, galibiyetten dolayı takımı tebrik etti.

beysu-konyaspor-8.jpg

YARIN RAKİP TED KOLEJLİLER

Beysu Konyaspor, yarın TED Kolejlilerle karşı karşıya gelecek ve açı kazandığı takdirde turnuvanın şampiyonu olacak. Yeşil-beyazlılar ev sahibi olduğu ve kendisi için son derece anlamlı olan turnuvayı kazanarak yeni sezon öncesi moral bulmak istiyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 14.00’da başlayacak. 

beysu-konyaspor-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.