Beysu Konyaspor, ağır bir darbe daha aldı

Beysu Konyaspor, ağır bir darbe daha aldı
Beysu Konyaspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 89-78 mağlup oldu.

Beysu Konyaspor, Misli.com TBL 20. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 89-78 mağlup oldu. Edip Buran Spor Salonu’nda oynana mücadele yeşil-beyazlılarda geçtiğimiz haftaki Samsunspor karşılaşmasında son saniye basketiyle takımın kazanmasını sağlayan Can Altıntığ sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yer almadı. Beysu Konyaspor mücadelede istediği oyunu ortaya koyamadı ve ilk çeyreği 23-22, ikinci çeyreği 44-38, üçüncü çeyreği 69-61 geride kapattığı mücadeleden 11 sayı farkla mağlup ayrıldı.

BAŞTAN SONA KÖTÜ OYNADI

Beysu Konyaspor’da; Derek Ogbeide; 13 sayı, 9 ribaunt, Matt Morgan; 13 sayı, 3 assit, Hazer Avcı 12 sayı, 7 ribaunt, Tayfun Erülkü 11 sayı3 3 ribauntla çift hanelere ulaşan oyuncular olurken Mehmet Özdoğan ve Umut Geçen 9’ar Can Özcan 5, Cengiz Aydın Ergen 4, Azizcan Özdemir de 2 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyespor da ise Jamelle Hagins 18 sayı, 8 ribaunt, Erkin Şenel 15 sayı, 4 asist, Braylon Dawson 13 sayı Alp Karahan 13 sayıyla galibiyette öne çıkan isimler oldu. Mersin ekibinde başantrenör Okan Çevik bu sonuçla, 2 hafta önce ayrıldığı eski takımını mağlup etmiş oldu. Konyaspor bu mağlubiyetle birlikte şampiyonluk yolunda çok ağır bir darbe daha aldı. Kan kaybının devam ettiği ve son 8 maçında 5. mağlubiyetini alan Beysu Konyaspor’da şampiyonluk ve doğrudan Süper Lig umutları, son 10 hafta, iyice zora girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.