Beysu Konyaspor'a tebrik mesajları

Beysu Konyaspor'a tebrik mesajları
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Basketbol Federasyonu Beysu Konyaspor'u tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final serisinde Samsunspor'a 3-1 üstünlük kurarak ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Beysu Konyaspor Basketbol için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Misli.com Türkiye Basketbol Ligi play-off final serisinde oynadığı maçlar sonucunda ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Beysu Konyaspor'u kutluyorum. Elde edilen başarıda emeği geçen oyuncuları, teknik ekibi ve yeşil-beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Beysu Konyaspor'a gelecek yıl mücadele edeceği ING Basketbol Süper Ligi'nde başarılar diliyorum."

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Beysu Konyaspor Basketbol'u tebrik etti.

Bakan Kurum, takıma şampiyonluk kupasını verdikten sonra basın mensuplarına, Konyaspor'un başarılarıyla kendisini gururlandırdığını söyledi.

Spor ve sporculara desteklerini esirgemediklerini vurgulayan Kurum, "100. yılımızda Beysu Konyaspor şampiyon oldu. Hocamız 100. yılımızı kutlarken 'Bir maçımıza gelirsiniz, inşallah o maçta şampiyon oluruz.' demişti. Maça geldik, şampiyon olduk. Hocamızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Bakan Kurum, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'e de teşekkür etti.

TBF'DEN KUTLAMA

Türkiye Basketbol Federasyonu da (TBF) Beysu Konyaspor Basketbol için tebrik mesajı yayımladı.

Mesajda, "Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off şampiyonu olan Beysu Konyaspor Basketbol’un teknik, idari ve oyuncu kadrosunu kutlarız." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.