Beysu Konyaspor'da 100. yılda şampiyonluk inancı

Beysu Konyaspor'da 100. yılda şampiyonluk inancı
Beysu Konyaspor Basketbol Takım Başantrenörü Okan Çevik ve Takım Kaptanı Hazer Avcı, 100. yılda şampiyonluğa ulaşacaklarına olan inançlarını dile getirdi

Beysu Konyaspor Basketbol Takım Başantrenörü Okan Çevik ve Takım Kaptanı Hazer Avcı,Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları OGM Ormanspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Takımın 5 maçlık galibiyet serisini değerlendiren Koç Okan Çevik, “Takım son iki haftadır özellikle farklı galibiyetler alıyor. Bu açıdan sevindirici ama asıl sevindirici olan farklı galibiyet değil basketbolumuzda ciddi anlamda bir yükseliş içerisindeyiz. Yavaş yavaş da takım içerisinde artık küçük rötuşların da son noktalarına doğru geliyoruz. Çünkü biz, sistem anlamında oynamayı hem de oyuncu özelliklerini de ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla bu ikisinin harmanlanması biraz zaman alıyor doğal olarak. Her gün sisteme bir takım ilaveler, yenilikler ekliyoruz. Doğal olarak bunlar bir süreçti ve yavaş yavaş artık daha da yukarıya çıkacağız. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Okan Çevik, OGM Ormanspor maçının öneminin altını çizerek, şunları kaydetti:

“Sezon başında da söyledim bizim zor 30 tane maçımız var. Biz öncelikle 31. maçı oynamamaya çalışacağız . Şu anda avantajlı konumdayız ama biz elde etmediğimiz gibi hiçbir takım da şu anda bir şey elde etmedi. Lig uzun bir maraton, her hafta çok zorlu maçlara çıkıyoruz evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Deplasmanda alacağımız her galibiyet bizi yukarıya daha çok taşıyacaktır. Bunun bilince olarak iyi bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor, inşallah o maçı da kazanacağız.”

100. Yılını yaşayan Konyaspor’un tarihine imza atmak istediklerini aktaran Okan Çevik, “İlk geldiğim gün de söylemiştim. Ben 100. Yılın yazılacak olan tarihinde bir imzam olsun istiyorum. Tüm çalışmalarımız inanın bunun için. Konyaspor gibi büyük bir camianın 100. Yılında ben ve ekibim, sporcularımız, yönetimimiz, başkanımız bu imzayı atmak istiyoruz.” diye konuştu.

HAZER VCI: TAKIMDA GÜZEL BİR HAVA VAR

Basketbol Takım Kaptanı Hazer Avcı ise gidişattan memnun olduklarını söyledi ve şunları dile getirdi:

“Gidişattan memnunuz ama sezon başında bunu planlayarak zaten böyle bir kadro kuruldu. Geniş bir kadromuz var. Galibiyet serimizden ve genel durumdan memnunuz. İyi çalışıyoruz. Eksiklerimizin olduğu yerler oluyor ama herkes iyi niyetli ve hedefe kitlenmiş durumda. Her gün üstüne koyarak gidiyoruz. Olabildiğince sezon sonuna kadar az hata yaparak, az mağlubiyet alarak şampiyon olmak istiyoruz. Bu arada taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz desteklerini bırakmıyorlar, onları her maça bekliyoruz."

Pazartesi günü oynanacak OGM Ormanspor maçın önemine vurgu yapan Kaptan Avcı, ligin iyi takımlarından biriyle karşılaşacaklarını ve zorlu geçecek maça iyi hazırlandıklarını aktardı.

Hazer Avcı, son olarak kulübün 100. yılını yaşamasının kendileri için motivasyon kaynağı olduğuna işaret ederek “Sezon başında söylemiştim. Kulübün 100. yılını yaşaması bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Kendi aramızda da konuşuyoruz. Köklü bir kulübün 100. yılında şampiyonluk yaşamak buradaki insanlar için gerçekten çok güzel bir olay... Sağ olsun Başkanımız Fatih Özgökçen ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz, bize çok destek oluyor. Hem futbol takımızın güzel gidişatı hem de bizim bu seneki süsleyeceğimiz şampiyonluğumuz bizim için inanılmaz mutluluk verici olur." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.