Beysu Konyaspor'da kadrodaki 7 isim belli oldu

Beysu Konyaspor'da kadrodaki 7 isim belli oldu
Yeşil-beyzlılarda Can Altıntığ'la birlikte Cevher Özer, Murat Göktaş, Erkin Şenel, Ramazan Tekin, Mert Gizir, Hasan Efe Uzun olmak üzere yeni sezon kadrosunda yer alacak 7 isim belli oldu

Yeni sezonda İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Konyaspor’da kadro kurma çalışmaları devam ediyor. Beysu Konyaspor geçtiğimiz sezon Samsunspor Basketbol takımında oynayan 1,93 boyundaki kısa forvet (3 numara) Mert Gizir’le anlaşmaya vardı.

Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Darüşşafaka'da geçiren ve bir süredir takımla çalışan Konyalı basketbolcu Hasan Efe Uzun’u da( 2 numara) kadroya dahil etti. 1,89 boyundaki 2003 doğumlu skorer gard U6 Milli takımda da forma giymişti.

7 İSİM BELLİ OLDU

Konyaspor daha önce de Cevher Özer, Murat Göktaş, Erkin Şenel ve Ramazan Tekin’i kadrosuna katmıştı. Böylece Can Altıntığ'la birlikte Cevher Özer, Murat Göktaş, Erkin Şenel, Ramazan Tekin, Mert Gizir, Hasan Efe Uzun olmak üzere, yeni sezon kadrosunda yer alacak 7 isim belli oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.