Beysu Konyaspor'da lige iyi başlama sevinci

Beysu Konyaspor'da lige iyi başlama sevinci
Ligin ilk maçında Finalspor'u 96-59'luk skorla mağlup eden Beysu Konyaspor'da lige iyi başlamanın sevinci yaşanıyor

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda ilk hafta karşılaşmaları oynandı. Beysu Konyaspor sezonun ilk haftasında Finalspor’u konuk etti. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanan maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar ilk periyodu 23-19 önde kapattı. Devre arasına 52-36’lık üstünlükle giren Konyaspor 3. periyodu 67-50 önde kapatırken mücadeleden de 37 sayı fakla 96-59 galip ayrıldı.

fax0y5txmammdbz.jpg

fayed9cxeaevcdr.jpg

fayed8rwqa8bucp.jpg

4 OYUNCU ÇİFT HANEYE ULAŞTI

Yeşil-beyazlılarda Mehmet Özdoğan 16 sayı ile en skorer isim olurken Can Özcan; 15 sayı, 7 ribaunt, Hazer Avcı; 15 sayı, 4 ribaunt, 3 asist, Matt Morgan 14 sayı, 6 ribaunt, 6 asist, Abdoulaye Gueye; 9 sayı, 12 ribaunt, 3 asist, 2 blokluk performansla galibiyette başrolü oynayan isimler oldu. Temsilcimizde Tayfun Erülkü 8, Azizcan Özdemir 6, Mert Konuk 5, Hamza Baştuğ ve Kemal Canbolat 3’er, Cengiz Aydın Ergen de 2 sayıyla galibiyete katkı yaptı. Konyaspor ligin 2. haftasında Antalya Güneşi’ne konuk olacak.

dev-kartallar-3.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN DE İZLEDİ

Beysu Konyaspor’un 2021-2022 sezonun ilk haftasında Finalspor’la oynadığı mücadeleyi Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de izledi. Selçuklu Belediyesi Uluslarası Spor Salonu’ndaki maçı yöneticilerle birlikte izleyen Başkan Özgökçen, maç sonu oyuncuları ve teknik heyeti, alınan güzel galibiyetten dolayı tebrik etti.

fayeea7xmaqhwvb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.