Beysu Konyaspor'un en büyük kozu Matt Morgan

Beysu Konyaspor'un en büyük kozu Matt Morgan
Beysu Konyaspor’un Amerikalı gardı Matthew Garnell Morgan yeşil-beyazlıların elde ettiği başarıda önemli pay sahip olurken play-off final serisinde de en büyük kozu olarak dikkat çekiyor

Beysu Konyaspor’un Amerikalı gardı Matthew Garnell Morgan yeşil-beyazlıların elde ettiği başarıda önemli pay sahip olurken play-off final serisinde de en büyük kozu olarak dikkat çekiyor. 1,93 boyundaki gard, yeşil-beyazlıların şu ana kadar elde ettiği başarıda önemli pay sahip olurken play-off final serisinde de en büyük koz olarak görülüyor.

TAKIMIN EN SKORERİ

Amerikalı oyuncu, şu ana kadar forma giydiği 45 maçta ortalama 31.56 dakika süre aldı. Morgan bu maçlarda toplam 926 sayı atarken maçı başı 20.58 sayı, 4.44 ribaunt, 5.40 asist, 1.20 top çalma ile oynadı. Morgan play-offlarda ise şu ana kadar 24.2 sayı, 7.6 ribaunt 5.1 asist ortalamasıyla mücadele ediyor.

AVRUPA KULÜPLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Matt Morgan bu sezon Konyaspor’da sergilediği performansla yurt içindeki takımların yanısıra Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Fransa’nın Limoges takımı oyuncuyu yakın takibe aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.