Bıçaklı kavga ölümle sonuçlandı

Bıçaklı kavga ölümle sonuçlandı
Ailevi mesele nedeniyle çıkan kavgada bıçakla yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Konya'da çıkan kavgada yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan zanlılar baba ve oğlu tutuklandı.

İddialara göre; Nariye Ceylan (36), yaklaşık 2 ay önce Akşehir ilçesinde ikamet eden Hayrettin Ö. (55) ile yaşamaya başladı. Hayrettin Ö'nün evli olduğunu öğrenen Ceylan, yeniden evine dönmek istedi. Buna izin vermediği öne sürülen Hayrettin Ö. hakkında Ceylan'ın şikayetçi olması üzerine "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan işlem yapıldı.

Hayrettin Ö, bir süre sonra 10 bin liralık borcunu ödediğini öne sürdüğü Ceylan'ın merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesi'ndeki evine geldi. Bu sırada Nariye Ceylan'ın ağabeyi Memiş Ceylan (39) ile Hayrettin Ö. ve oğlu Özgür Ö. arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda sırtından bıçakla yaralanan Memiş Ceylan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Nariye Ceylan ise darbedildi. Polis, Hayrettin Ö. ile oğlu Özgür Ö'yü Akşehir ilçesinde gözaltına aldı. Nariye Ceylan, Özgür Ö'nün ağabeyini bıçakladığını, Hayrettin Ö'nün ise kendisini darp ettiğini ileri sürdü.

Cinayet Büro Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen baba ve oğlu tutuklandı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.