Bıçaklı saldırgandan kurtulmak için kendilerini balkona kilitlediler

Bıçaklı saldırgandan kurtulmak için kendilerini balkona kilitlediler
Bursa'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişinin bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu teyzesi ve kuzeni, kendilerini kilitledikleri balkondan itfaiye ekiplerince kurtarıldı

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişinin bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu teyzesi ve kuzeni, kendilerini kilitledikleri balkondan itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkabildi.

Alınan bilgiye göre, Adana'da ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen S.K (19), Erikli Mahallesi Erbil Sokak'ta oturan teyzesi D.Y'yi (40) ziyarete geldi. Bir süre sonra bilinmeyen nedenle krize giren S.K, teyzesi D.Y ve kuzeni D.Y'ye (20) bıçakla saldırdı.

S.K'den kaçan anne ve kızı, kendilerini evin balkonuna kilitledi. Balkondan çevredeki vatandaşlara seslenen anne kız, yardım istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri S.K'den kapıyı açmasını istedi.

S.K'nin kapıyı açmaması üzerine olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. Ekipler merdivenli araçla balkondaki anne kızı aşağıya indirdi. Ardından balkonun kapısını açarak içeriye giren polis ekipleri, S.K'yi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan S.K, polis gözetiminde Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.