Bilal Erdoğan Şanlıurfa'da

Bilal Erdoğan Şanlıurfa'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Kobanililere yardım malzemesi dağıtmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kobanililere yardım malzemesi dağıtmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Bilal Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) İdare Kurulu Başkanı İstek Akalın ile beraber Şanlıurfa'ya geldi. İbrahim Peygamber'in ateşe atıldığı yer olarak önde gelen Balıklıgöl Platosu'ndaki Dergah Camii'nde namaz kılan Erdoğan, Hz. İbrahim'in doğduğu mağarayı ve yerleşkeyi gezdi. Şanlıurfalıların yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan, "Urfa bizim çok fazla mühim bir medeniyet merkezimiz. Biz de hem ziyaret etmek, hem de gereksinim sahiplerine, Türkiye'ye sığınmak mecburiyetinde kalanlara yardımcı olmak için buraya geldik. Hayırlara vesile olur inşallah" diye belirtti .

TÜRGEV Başkanı İstek Akalın ise, "Amacımız Kobani çatışması gerekçesiyle Türkiye'ye sığınan kardeşlerimizin beraberinde olduğumuzu, varsa ihtiyaçlarını gidermek istediğimizi göstermektir. Bölgeyi gezeceğiz" diye açıkladı .

Gezinin peşinden yemek için otele dinlenmeye giden kafileyi, otel önünde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük karşıladı. Kafile yemeğin peşinden Suruç'a gidip , yardım malzemelerini dağıtacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.