Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'nde

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'nde
Bakan Işık:- "Daha düne kadar 'memurun işçinin maaşını nasıl öderiz' diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, limanlar yapıyor. Sebebi de Türkiye'de istikrar var, Allah'a şükürler olsun gücünü milletten alan bir iktidar var"

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Daha düne kadar 'memurun işçinin maaşını nasıl öderiz' diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, limanlar yapıyor. Sebebi de Türkiye'de istikrar var, Allah'a şükürler olsun gücünü milletten alan bir iktidar var" dedi.

Bakan Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ve diğer kurum müdürleriyle Kandıra ilçesine bağlı Bağırganlı, Beylerbeyi, Antaplı, Safalı ve Merkez Erikli köylerini ziyaret etti.

Kıraathanelerde gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşın yol, su, ulaşım, orman ve imar konularındaki sıkıntılarını dinleyen Işık, sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların yetkililerine talimat verdi. 

Beylerbeyi köyü ziyaretinde konuşan Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki köylerde 5 yılda çok önemli hizmetler yaptığını söyledi. 

Işık, vatandaşın kendilerine olan desteği devam ettiği sürece, bu borcu ödemenin gayreti içinde olacaklarını vurgulayarak, milletin huzur ve refahı ile memleketin istikrarının önemli olduğunu kaydetti.

Türkiye istikrarını kaybetmediği sürece hizmetlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Işık, şöyle konuştu:

"Daha düne kadar 'memurun işçinin maaşını nasıl öderiz' diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, limanlar yapıyor. Sebebi de Türkiye'de istikrar var, Allah'a şükürler olsun gücünü milletten alan bir iktidar var. Bunun devamı için de gece gündüz çalışıyoruz, gayret ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.