Bir anda kilo verenlerin vay haline! Canan Karatay’dan önemli açıklamalar!

Bir anda kilo verenlerin vay haline! Canan Karatay’dan önemli açıklamalar!
 Muhabir
Önerdiği sağlıklı yaşam programları ile birçok yurttaşın yakından tanıdığı Prof. Dr. Canan Karatay, son yıllarda birçok kişinin başvurduğu Liposuction yöntemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Liposuction, vücuda yeni şekil vermek amacıyla, yağların vakumla emilmesi işlemidir. Bu işlemin insan sağlığına zararlı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Canan Karatay, "Yağ dokularının dıştan bir müdahale ile yani Liposuction işlemi ile alınması içeriğinde bulunan toksin maddelerin vücutta yayılmasına sebep oluyor. Bu durum birden çok rahatsızlığa sebep oluyor" ifadelerini kullandı.

'LİPOSUCTİON ZEHİRLENMELERE SEBEP OLUYOR'

Liposuction işleminin insan sağlığına zararlı olduğunun altını çizen Karatay, "İnsan vücuduna giriş yapan toksik maddeler yağların içinde muhafaza edilerek kişinin hasta olmasını engelliyor. Fakat bu yağ dokularının dıştan bir müdahale ile yani Liposuction işlemi ile alınması o toksin maddelerin ve zehirli maddelerin dolaşıma girerek dolaşımda yükselmesine, zehirlenmesine sebep oluyor. Liposuction, sonrası vücutta hormanal dengesizlik, metobolik bozukluk meydana geliyor. Bu durumda vücudun bağışıklık sistemini düşürüyor ve hastalıklara yol açıyor" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.