Biri içerde, biri dışarda kötü

Biri içerde, biri dışarda kötü
Ligde kalmayı garantileyen Konyaspor, sezonun en rahat maçına çıkıyor. Deplasmanda zor puan puan alan yeşil-beyazlılar, iç sahada kritik puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe’nin konuğu olacak

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 34 ve son haftasında Fenerbahçe’ye konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor’un Beşiktaş’a mağlup olmasıyla ligde kalmayı garantileyen yeşil-beyazlılar, şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe ile kıyasıya mücadele edecek. Konyaspor, deplasmanda puan toplamakta zorlanırken, Fenerbahçe ise iç sahadaki kritik puan kayıplarıyla dikkatleri çekiyor.

DEPLASMANDA 9 PUAN

Konyaspor, bu sezon deplasmanda en az puan toplayan 3 ekip arasında yer aldı. Yeşil-beyazlılar 16 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alırken, 11 maçtan ise mağlup ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, bahse konu süreçte rakiplerine 12 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü. Konyaspor, deplasmanda Alanyaspor’u ve ligden düşmeyi haftalar öncesinden garantileyen Karabükspor’u mağlup edip, Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarından da beraberlikle ayrıldı.

İÇ SAHADA 34 PUAN

Atiker Konyaspor’un bu haftaki rakibi Fenerbahçe, iç sahadaki kritik puan kayıplarıyla ağır yaralar aldı. Evinde oynadığı 16 maçtan 10 galibiyet, 4 beraberlik alan sarı-lacivertliler, 2 maçtan da mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, evinde Başakşehir ve Akhisarspor’a mağlup olurken, Trabzonspor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve Galatasaray’a puan kaybetti.

KIRAN KIRANA MAÇ

Bu sezon deplasmanda en az puan toplayan 3 takım arasında yer alan Atiker Konyaspor ile kendi evinde kaybettiği kritik puanlarla şampiyonluk yolunda ağır yaralar alan Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma, şüphesiz nefesleri kesecek. Önemli 90 dakika, diğer maçların sonuçlarına göre şampiyonu da belirleyebilecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.