Bit pazarından alınan montta "iyilik" mesajı

Bit pazarından alınan montta "iyilik" mesajı
Adana’da bit pazarından mont satın alan adamın montun cebinde buldukları duygulandırdı.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde oturan Mehmet Özkan (50), geçtiğimiz zamanlarda bit pazarında 20 TL’ye bir mont satın aldı. Montu satın aldıktan sonra evine dönen Özkan, montun yıkamak için çamaşır makinesine atarken ceplerin baktı.

MONTUN İÇİNDE BULDUKLARI DUYGULANDIRDI

Bu esnada Özkan, montun cebinde 50 TL para ve ‘Bu mont kimin olur bilmiyorum. Kalp isterdi ki size daha fazlasını verip yardımcı olayım ama inanın elimden ancak bu kadar geldi.

Gönlümüz ve dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun’ yazılı bir kağıt buldu. Not ve para karşısında duygulanan adam, parayı ihtiyaç sahibi bir aileye vermek adına mahalle muhtarlığına teslim etti, notu ise sakladı.

BÖYLE İNSANLAR KALDI MI?

Notu ve parayı gördüğünde ‘İnsanlık halen ölmemiş’ diyen Özkan, “Montun cebinden 50 lira varmış. Fakat yaşanan bu durum notun yazılışı, bazı yardımlar gösterilerek yapılıyor ama bu kişi kimsenin haberi olmadan yardım etmiş. Bu yardımı gariban birine gitsin diye yapmış o sebeple çok hoşuma gitti. Bu notu okuyunca çok farklı bir hisse kapıldım, keşke herkes böyle şeyler yapabilse. Böyle bir durumu hayatımda ilk defa yaşıyorum Allah ondan razı olsun” dedi.

'İnsanlık ölmemiş' dedirten hareket...Bit pazarından aldığı monttan çıkan not ve para duygulandırdıKAĞIDI KAYBETSEM BİLE NOT BEYNİMDEN SİLİNMEYECEK

Notu hafızasına kazıdığını ve asla unutmayacağını aktaran Özkan, “Ben bu parayı ihtiyaç sahibi olan birine vereceğim. Bu para benim için 500 bin lira tutarında çünkü çok güzel notlar yazılmış. Bazı insanlar karşısındaki şahsı küçümseyerek evde giymediği kıyafetleri verir ama bu kişi kimsenin haberi olmadan bu notu yazarak yardımcı olmuş. Notu ömrümün sonuna kadar saklayacağım. Bu kağıdı kaybetsem bile beynimden silinmeyecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.