Biten bir devrin bitmeyen hikayesi

Biten bir devrin bitmeyen hikayesi
70’li yılların tarih sayfalarına dalan ‘Bizim Hikaye’ 2015’in en iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor. Başrollerde Cansel Elçin, Sera Tokdemir ve Naz Elmas’ın olduğu filmin çekimleri bitmek üzere...

70’li yıllardan günümüze uzanan ve tarihin içinden çıkan bir yolculuğu konu alan ‘Bizim Hikaye’ filmi 2015’in en iddialı yapımlarından biri olarak Bahar ayında vizyona girmeye hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanmak üzere olan film, ekibin deyimiyle bir ihtilalinbirçok ihtimali doğurduğu bir zaman içinde, ülkenin veinsanların kaderinin değiştiği birdönemi konu alıyor. Dönemin iyi kötü bütün zorluklarına birlikte göğüs geren bir aileden yola çıkan ‘Bizim Hikaye’  inancı ve düşüncesi uğruna haksızlığa uğramış, 80 darbesinde gururu, itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi uğruna haksız yere hüküm giyen İsmail Bey’ ve ailesinin hikayesini konu alıyor.

Ön hazırlık 3 yıl sürdü

Yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturduğu filmin yapımcılığını ise Alaaddin Film üstlendi. Senorya ise Şükran Erdoğan, Hakan Kandal ve Fatih Hocaoğlu birlikteliğinde yazıldı. Bir süre önce Sinop, Trabzon veRize’de çekimleri tamamlanan filmin, İstanbul’daki sahnelerinin ilk çekimlerine 3 bin yıllık bir tarihe sahip olan yarım adada başlandı.Filmin kadrosunda Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil ve Ahmet Mekin gibi isimler yer alıyor. Ön hazırlıkları yaklaşık 3 yıl süren, oldukça titiz bir senorya ve oyuncu seçimi sürecinin ardından çekimlerine başlanan filmin hikayesi yapımcıların ağzından şöyle: “Haksızlığa, uğramış, ailesi elinden alınmış bir adam. Çocuklarıyla bir başına kalmış bir kadın. İade-i itibarı dava edinmiş bir evlat. Yanlış zamanın kurbanı olan eski bir aşk. 80 darbesinde inancı ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların ve geçmişten bugüne uzanan hüzünlü bir ailenin ve aşkın hikayesi bu. Bizim hikayemiz bu.”

Müzikler Mustafa Ceceli’ye ait...

Bahar aylarında vizyona girmesi beklenen ‘Bizim Hikaye’ filminin müziklerini ise son dönemlerin en popüler müzisyenlerinden Mustafa Ceceli hazırlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.